16. feb. 2010

Nå som pocket

Den 4. Parallell bok 1: Lasarusfenomenet er ute i pocketutgave. Kr 129. Kan kjøpes i bokhandelen eller bestilles f.eks. HER hos Gyldendal .

"Emma våkner fra koma og alt er annerledes. Broren er stum, foreldrene drept og onkelen oppfører seg som om det er hennes feil. Selv har hun problemer med å skille drømmer - eller er det minner? - fra virkeligheten. 
 Sporene peker mot farens forskning ved en topphemmelig militærbase i Nevada-ørkenen. Men før sannheten kan avsløres, må mange dø... "

9. feb. 2010

Solgt til Tyskland

Det hender det er over gjennomsnittet OK å være forfatter.  Som f.eks. når forlaget ringer og sier: - Du. He-he. Vi har fått et bud fra Tyskland.

Det er første bok i hardcover-serien DEN 4. PARALLELL (science fiction) som nå er kjøpt av et tysk forlag for utgivelse på det som vel er Europas største bokmarked. 

Jeg synes det er veldig stas. Veldig. En er ikke garantert godt salg, overhodet ikke, det er mange om beinet - men det blir min første utgivelse utenfor Norden, og det har jeg drømt om en stund.

Jeg pusser for tiden opp språklinjetysken min med Derrick anno 1985. I håp om at jeg kanskje kan klare å lese boka når den tid kommer.
 
Harry, fahr schon mal den wagen vor!