9. sep. 2009

Et stille bokslipp

Den nye boken min - Den 4. Parallell: Lasarusfenomenet - kommer i morgen, torsdag 10. september, men det blir et noe begrenset slipp, dessverre. Kjedene har foreløpig sagt nei til å kjøpe den inn sentralt, hvilket betyr at veien ut i butikkhyllene blir tyngre enn jeg håpet. Ungdomslitteratur har det tøft for tiden, dette er i tillegg science fiction, og den første i en serie. Lett for kjedenes innkjøpere å se på som "smalt", vil jeg tro.

Gyldendal har heldigvis flere aktiviteter på gang som vi håper skal vekke den enkelte bokhandlers interesse, så han/hun bestiller boken. Blant annet går 500 lese-eks ut butikkmedarbeidere over hele landet. Dessuten er den på innkjøpsordningen, så 450 kommer uansett til bokhandlene og 1 000 til bibliotekene.

Gyldendal har tro på Den 4. Parallell-serien og ser det "på langen". Neste bok kommer til påske, og det er planlagt to til etter det. For min egen del er det bare å si at en må skrive de historiene en har lyst til å fortelle, noe annet nytter ikke - og det er denne historien som vil ut akkurat nå.

Til de leselystne som ikke gidder å lete for å finne et av de 450 eksemplarene som havner ute til salgs i første omgang - det går an å handle på nettet. HER hos Haugen Bok for eksempel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar