14. nov. 2009

Flott omtale hos VOE

Utdrag fra Norges mest leste "ungdomsblogg" http://voe.blogg.no/

"Dere kommer ikke til å tro hva som har skjedd. Jeg har leid en bok. Voe har leid en bok. Jeg skjønner det ikke selv. Jeg liker virkelig ikke lese, tanken får meg til å skjelve. Det eneste jeg liker å lese, er Pondus, Cosmopolitan og andre blader. Og da mamma tok meg med på bibloteket i dag, fersket hun meg i å faktisk kikke interessert i en bok. "Dette må dokumenteres!!" hørte jeg et par bokhyller unna meg.


pictures20

3 Venner, nr 2 i serien. Ja - jeg leste ut den forrige boka. Hører jeg applaus?

Men jeg må si at jeg faktisk gleder meg til å lese den. Jeg digget bok nr. 1, så hvis denne er dårlig, så rører jeg ikke en bok igjen." Utdrag slutt.

Du kan lese hele innlegget på http://voe.blogg.no/1254343598_jeg_lese.html

Voe er i følge Nettavisen:

"1. Voe - http://voe.blogg.no (1)
Bloggen til 13-åringen Emilie fra Hønefoss er fortsatt den aller største bloggen som måles gjennom blogglisten.no, og hadde 3,5 millioner treff i oktober. Bloggen er sannsynligvis foretrukket lesested for de aller fleste i alderen 10 til 15 år av nettsteder i Norge, og Emilie kan utvilsomt kalles en opinionsleder blant de aller yngste unge nettbrukerne. Bloggen til Emilie økte med 500 000 besøk i september."

Innlegget om 3VENNER har så langt fått 790 (!) kommentarer, bl.a.:

09.okt.2009 kl.16:14

Jeg hater å lese... Men den serien blei ejg bare helt hekta på! Jeg har lest alle sammen!

07.okt.2009 kl.23:18

jeg liker egentlig ikke lese men, jeg har lest alle :'-)

de anbefales <3

07.okt.2009 kl.16:43

Fantastisk spennende undomskrimserie! GLED DEG, seriøst, det er dritbra:) har hele serien jeg og.

06.okt.2009 kl.22:57

Jeg har lest 3 VENNER! Er en veldig bra serie, og jeg som ikke liker å lese bøker noe særlig, kunne falle så lett inn i bøkene at det var merkelig.

Aller først leste jeg TUSEN BITER serien på ca. 18 bøker (!)

Det var en utrolig spennende serie, jeg klarer ikke å glemme hvor interessant det var å lese da! Du levde deg liksom så lett inn i handlingene og skildringene! Siden den gang i ca. 8 klasse for 2 år siden, har jeg vært på jakt etter han forfatteren sine andre bøker. 3 VENNER var også veldig bra, og det handlet som alltid om tenåringer : ) Anbelfaler TUSEN BITER hvis du ikke har lest den serien\ de bøkene først, Voe !

04.okt.2009 kl.21:29

Jeg hater også å lese, men har faktisk lest alle sammen! :OO

De blir så spennende at det er umulig å slutte å lese. Tilåmed Pappa er hekta på dem!

04.okt.2009 kl.17:06

SHIT, såå kult. tilfeldigvis fant jeg også en bok av den hjemme, og jeg begynte å lese den. og jeg var så hekta på å lese den ferdig. Og jeg er akkurat sånn som deg voe. Jeg liker ikke å lese og hakke tenkt til å lese heller. Men den boka, det er den beste boka jeg har lest! OG nå har jeg tenkt til å låne flere av dem :) DIGGER BLOGGEN DIN VOE! :D

01.okt.2009 kl.17:46

Jeg HATET selv å lese bøker. Magasiner var mer min ting. Men det er litt morsomt, "3venner" serien var det som fikk meg til å lese. Nå er jeg halvveis på twilight boka,og det sier vell seg selv,at jeg ikke hater og lese lenger. 3 venner er de gøyeste bøkene jeg noen gang har lest! de er så spennende. GLED DEG!

Kjetil her: Slikt som dette er veldig gøy for en ungdomsbokforfatter. Mye av det jeg prøver å oppnå er jo nettopp å gjøre "ikke lesere" om til "lesere". Og den fantastisk lange kommentarrekken hadde mange eksempler på at det hadde skjedd.

Takk for blogginnlegget, VOE - og takk for engasjementet til alle de som kommenterte.


4 kommentarer:

  1. Det var etter at jeg hadde lest bøkene dine at jeg ble en leser:)<3

    SvarSlett
  2. jeg elsker alle bøkene dine :)

    SvarSlett
  3. Du må fortsette å skrive bøker fattern! bra på sjekkereporoaret mitt når jentene digger boka di;) stå på. lol

    SvarSlett