20. des. 2009

...en fornøjelse at læse!


Bokserien 3venner har fått en veldig god mottagelse i Danmark, der den utgis under navnet 4 Veninder. Danmarks største nettside for barne- og ungdomslitteratur, fortællingen.dk, ga nylig de 8 første bøkene i serien svært rosende omtale:

"Den mest fantastiske ting ved serien er at man gang på gang forføres af forfatteren Kjetil Johnsen til at tro, at man har gennemskuet nogle af de mange, mange mysterier der popper frem i løbet af serien. Det mest påtrængende spørgsmål er selvfølgelig hvem morderen er.
Men historien er (heldigvis!) langt fra gennemskuelig, for når sandheden kommer frem, overraskes man og må erkende, at man ikke har gættet noget som helst!


Hver gang ét mysterium er løst afsløres et nyt lag i fortællingen, og det er bestemt med til at holde én opslugt af serien og endnu bedre forhindre, at man kører død i den samme ”gamle” historie."
Og:
"Krimiserien har været en fornøjelse at læse, og den er så spændende og velskrevet, at jeg ikke faldt over ét eneste langtrukkent kapitel (!) og jeg venter begejstret på de næste to bind, der udkommer i 2010."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar