27. jul. 2010

Den 4. Parallell bok 3: AEON-PARADOKSET

 Alt har skjedd før – og alt vil skje igjen …
 
17 år gamle Emma, krigeren Caine og telepaten Daniel møtes igjen i en verden som er revet i stykker av krig og hat. Emma finner spor tilbake til sitt gamle liv, en sjokkerende hemmelighet som forandrer måten hun ser på sin fortid og fremtid på.
For Emma og Caine blir det til slutt en kamp mot – og i – tiden, for å stoppe en gal manns planer om verdensherredømme, og komme seg unna med livet i behold …

Boken kommer i salg tidlig i september 2010.

8 kommentarer:

 1. Gleder meg sånn til den komemr ut!! håper på en lykklig slutt for Caine og Emma! Det hadde vært så kult om dem ble sammen. kunne ønske de kom ut fortere det blir så lang tid mellom vær bok!!

  SvarSlett
 2. Bøkene kommer så fort jeg rekker å skrive dem, skjønner du. :)
  Akkurat nå jobber jeg med bok 4, den aller siste i serien. Om Emma og Caine blir sammen? Hmm... Spennende blir det i alle fall!

  SvarSlett
 3. HAHA

  Enig håper de blir sammen! :)
  Kjetil Johnsen ikke stress med bøkene! Ta deg god tid, har 7 bøker å lese og holder på å lese en av dine, uansett er jeg sikker på at det blir en bra slutt :D

  SvarSlett
 4. Jeg digger bøkene dine, har lest tusen biter og 3venner.
  Gleder meg til den siste kommer ut :-)

  SvarSlett
 5. Takk skal du. Jeg skriver på den nå. Tror den blir bra!

  SvarSlett
 6. Hei Kjetil Johnsen!
  Jeg ville bare legge igjen en kommentar på hvor mye jeg elsker "den 4.parallell"-bøkene dine. Jeg har virkelig blitt betatt av hele konseptet! Når jeg presenterte "Carrington-katastrofen" foran klassen min, sa jeg at dette var en helt ny sjanger. Ingen har klart å fremstille kantefysikk og matte på denne måten før! For øyeblikket leser jeg "Aeon-paradokset" og jeg gleder meg for hver side som kommer! Du skriver utrolig spennende! All spenningen, gåtene, mysteriene.Jeg elsker det! Tusen takk for at du skrev ned denne historien! Ser virkelig frem til å lese ferdig alle bøkene, og man skal ikke se bort ifra at bøkene blir lest flere ganger :-)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar, Maria. Den 4. Parallell-konseptet passer fint for alle som har lyst på litt ekstra i lesningen sin, tror jeg. Ikke "bare" underholdning, men også litt å tenke på. For det er jo så mange ting ved verden / universet som vi ikke vet ennå.

  SvarSlett