17. apr. 2011

4 venninner mellom stive permer

4 venninner er tidligere kun blitt utgitt som pocketbøker, men nå kommer alle også med stive permer. Nr 1 og 2 selges i disse dager hos bokhandlerne for kroner 99, de andre bøkene i serien vil koste kr 149. Jeg har alltid vært veldig glad i pocketbøker, men må innrømme at det var en spesiell følelse å kjenne på bøkene nå som de har fått ny og tyngre innbinding. Morsomt!

13 kommentarer:

  1. syns du sko ha skrevi fleir bøker te 3venner

    SvarSlett
  2. Jeg jobber med noe som blir i den samme stilen... Vi får se!

    SvarSlett
  3. Når ble første bok gitt ut? (A)
    hvem illustrerte bildene på første sidene på bøkene? :D skal lage bokmelding om den :D
    håper jeg ikke maser (A)
    har glemt boka hjemme ;ssss så kan ikke se i den ;((

    SvarSlett
  4. Jeg regner med at jeg er for sent ute og at oppgaven din er levert for lenge siden, Gouri. But here you go: Det er Johanna Blom som har designet forsidene på 4 venninner-bøkene.

    SvarSlett
  5. Hei. Jeg holder på med 4 venniner akkurat nå, skal begynne på bok 9, desverre finnes ikke den på biblioteket enda :s

    Anyway, ville bare kommentere at jeg digger disse bøkene, men de forvirrer meg. Ikke på en dårlig måte, det er bare så innviklet å lese om! Jeg blir overraskeg gang på gang! Jeg leser bøker altfor fort egentlig, så det er sikkert min egen feil ^^" Jeg håper virkelig på en lykkelig slutt, selv om jeg har på følelsen at jeg kommer til å bli overrasket nok en gang...

    Også har jeg lest Den 4. Parallell, den syntes jeg var så bra at jeg tvang venninna mi til å lese den også. Jeg har også lest litt høyt for ei annen venninne av meg i sisteboka, vi fikk serriøst latterkrampe hver gang Danny sa "rasshøl". Det var måter du skrev det på som imponerer oss. Jeg lot meg inspirere av måten du skriver på i skriveøkt på skolen min, så jeg takker deg for sekseren :D

    Shit, jeg skriver alt for mye :o Men det jeg skulle si (hvis du ikke gadd å lese alt) stor fan, stor fan! Håper du skriver flere! :)

    SvarSlett
  6. Ja, 4 venninner er til tider innviklet. Det er mange personer og mange historier som møter hverandre. Men jeg tror det er litt av trikset for å skrive spennende bøker, at mye skjer, hele tiden.
    Fint at du likte Dannys kommentar. Da ble det morsomt, akkurat som jeg håpet på.

    Gratulerer med 6-eren!

    SvarSlett
  7. hei,
    jeg har et skoleprosjekt, og jeg lurte på om du hadde noe budskap i bøkene 4 venniner? håper på fort svar! :-)

    SvarSlett
  8. Nei, det jeg skriver har ikke noe spesielt budskap. Men jeg vil gjerne få unge mennesker til å bli glade i å lese. (Og det er vel kanskje et budskap, på en måte.)

    SvarSlett
  9. "Nei, det jeg skriver har ikke noe spesielt budskap. Men jeg vil gjerne få unge mennesker til å bli glade i å lese."

    LIKER! :)

    SvarSlett
  10. Heisann, Ken :-) Håper det går bra med bokprosjektet.

    SvarSlett
  11. Hei

    Jeg har et skoleprosjekt. Jeg skal på en måte skrive grunnleggende fakta om 4 venniner. Har du noen idee om hva jeg kan skrive? Og hvor jeg kan finne fakta?:)

    SvarSlett
  12. Hei Silje - dette svaret er vel for sent for deg, men jeg hadde uansett bare tenkt å si: HER - du finner info her på denne nettsiden. Hvis du orker å lete litt. Og så hjelper det selvfølgelig om du har lest bøkene...?

    SvarSlett
  13. Hei, jeg hetet Charlotte.

    Jeg har en fordypningsoppgave i bokserien 4 venninner og jeg lurte på hva som fikk deg til å skrive den serien.

    SvarSlett