7. sep. 2010

I salg nå


Bok fire i serien 4 venninner:

Pakket i plast

I dagligvarebutikker og Narvesen-kiosker over hele landet.

Nå slår morderen til ... 

Løp og kjøp!

11 kommentarer:

 1. Har lest bøkene, og elsker dem!!

  SvarSlett
 2. Jag Älskar böckerna Tre som jag har läst på svenska. Men blev förvirrad när jag kikade in här.
  Har 4Vänner något med Tre böckerna att göra? Och vad är det för böcker? Kommer de att översättas till svenska?

  Tacksam för svar! :D

  SvarSlett
 3. Hei Arina.
  4 Venninner er den samme serien som Tre. De samme bøkene. Bare utgitt på nytt med nytt navn. Hvis du har lest Tre er det altså ikke noe du ikke har lest i 4 Venninner.
  Men jeg jobber med en ny serie som kommer til å være en slags fortsettelse av Tre. Den kommer i salg i Norge om et år eller så - håper jeg.

  SvarSlett
 4. Har også lest bøkene "3 venner" og må si jeg virkelig digger dem, rett og slett!
  Hvorfor lager du serien på nytt, med nytt navn og omslag osv? Det var jo ikke noe galt med de andre, etter min mening.

  Lurer også på hvordan det er å være forfatter. Du sljønner, jeg elsker å skrive, men på stiler, tentamner and so on, får jeg "skrivesperre" på en måte og klarer ikke skrive mer enn gjerne 5(++) sider, hvordan skal jeg da klare og skrive en hel bok(om jeg skulle prøvd)?

  Du er en fantastisk god forfatter og jeg beundrer virkelig arbeidet ditt! Du skulle vært myyyye mer kjent enn det du er. Ikke at jeg mener at du ikke er det, men hvis jeg skulle snakke om deg er det faktisk få som vet hvem du er. Kanskje fordi du bare skriver ungdomsbøker? Har du isåfall prøvd deg på gjerne en krim eller roman eller noe?

  Beklager for en lang kommentar, hvis det skulle bry deg, men visste ikke helt hvordan jeg skulle få sagt det til deg.

  Hilsen beundrer av en stor forfatter.

  SvarSlett
 5. Takk for lang og hyggelig kommentar, Thea. Hvis du klikker på innlegg merket "skrivetips", så kan det hende du får svar på spørsmålene dine om hvordan det er å være forfatter, og hvordan du kan få til å skrive lenger enn 4-5 sider. Bedre svar enn jeg makter å gi her i kommentarfeltet i alle fall. :)

  SvarSlett
 6. hei du er en fantastisk forfatter, jeg elsker 4 venninner. de er så lette og enkle å lese, jeg liker ikke å lese men disse bøkene var så fantastiske at jeg ikke klarer å la være.jeg syntes at bøkene har en god begynnelse og det er det viktigste for meg. du er kjempe flink.

  SvarSlett
 7. Takk, Sandy! Jeg setter stor pris på å få nettopp denne typen tilbakemeldinger: At de som kanskje ikke er så glade i å lese, blir hekta på bøkene mine :-) Jeg håper du senere får lyst til å lese andre typer bøker også.

  SvarSlett
 8. Hei Kjetil. Vi har et bokprosjekt på skolen der vi skal lese en bok og intervjue forfatteren. Har du tid til å svare på 8 korte spørsmål? Hvordan får jeg da kontakt med deg??? Hadde hjulpet meg mye :) Hilsen Julie

  SvarSlett
 9. Hei Julie - jeg har sendt deg meil.

  SvarSlett
 10. Hei igjen kjetil. Hadde ikke fått mailen, kan du være så snill og sende den til: eiluj_er_kul@tele2.no? Tusen tusen takk :)

  SvarSlett