4. nov. 2010

Planer for 2011

Etter å ha skrevet bøker ved siden av den faste jobben i snart ti år, tar jeg i januar 2011 skrittet over i frilanstilværelsen, og får forhåpentligvis bedre tid til å skrive.

Planen er å ta permisjon fra dagjobben i bladforlaget Egmont Serieforlaget. En del bladjobbing vil jeg fortsatt drive med, som frilanser - spesielle utgivelser som jeg ikke har lyst til å slippe tak i - men det blir likevel langt større fokus på bøker.

Et av bokprosjektene jeg skal jobbe med, er en ny ungdomsbokserie ikke ulik 4 venninner. Kall det gjerne en slags oppfølger. Jeg er også på planleggingsstadiet av en mer "voksen" krim, som jeg forhåpentligvis får gjort noe med i løpet av 2011. 

Men aller først skal Den 4. Parallell: Maria-eksperimentet skrives ferdig - helst før jul, men kanskje drøyer det til ut i januar. Skrivingen går gjerne noe tregere når nye prosjekter trenger seg på og stjeler av den begrensede hjernekapasiteten!

11 kommentarer:

 1. Jeg elsker bøkene! Gleder meg til det kommer fler! Du er utrolig flink til å skrive! :)

  SvarSlett
 2. Takk! Da skal jeg få fantasien og (de to) tastaturfingrene mine i gir, og se til å få skrevet noen flere bøker!

  SvarSlett
 3. Jeg følger spent med for "voksen krim". Det tror jeg du klarer. Du har det i deg - råere, tøffere og mer blodig. Whoah. :D

  SvarSlett
 4. Hei Kari. Takk for oppmuntrende ord. Jeg klemmer i alle fall til og håper på det beste...!

  SvarSlett
 5. Du kan jo alltids prøve Ragdemetoden - champagne, kaffe og sigaretter. *ler*

  SvarSlett
 6. He-he. Det blir vel helst kaffe og brødskiver, tenker jeg :)

  SvarSlett
 7. Hei, lurer på om Den 4. parallell: maria eksperimentet har kommet ut? Hilsen en som digger bøkene dine. :)

  SvarSlett
 8. Den kommer til høsten. August/september.

  SvarSlett
 9. jeg elsker bøkene dine! holder på å lese lasarusfenomenet for andre gang nå! har lest de to andre også altså ;) men klarte ikke å vente lenger på den fjerde, så begynte på nytt ;) kan den ikke komme ut før august?? det er såå lenge til..

  SvarSlett
 10. Så fint at du er blitt glad i Den 4. Parallell-bøkene! Men bok nr 4 kommer nok ikke før til høsten. Jeg har jobbet mye med den, skjønner du. Ting tar tid. Men jeg synes den blir veldig bra. :-)

  SvarSlett
 11. den har kommet på bokogmedia.no
  kan men kjøpe den da?

  SvarSlett