22. nov. 2010

Den 4:e Parallellen

For mine svenske lesere. Første bok i serien Den 4:e Parallellen kommer ut i Sverige i april neste år. Her er forlagets forhåndsomtale av den:

Lever Emma?
Ligger hon fortfarande i koma? Någonting känns annorlunda – men vad?

Emma vaknar upp ur koma och allt är annorlunda. Hennes bror är stum, hennes föräldrar är döda, och hennes farbror verkar tycka att allt är hennes fel. Hon har svårt att skilja drömmar – eller är det minnen? – från vad som är verkligt. Hur gick den hemska bilolyckan till? Hon måste ta reda på vad som egentligen har hänt. Alla spår pekar mot hennes pappas ljusskygga forskning vid den topphemliga militärbasen i Nevadaöknen. Men innan sanningen kan avslöjas så ska många människor komma att dö. Även Emma …
Kjetil Johnsen har skrivit en äventyrsserie som sätter igång tankeprocesserna. Är det möjligt att flera parallellvärldar samexisterar i vår egen verklighet, i vår egen tid? Och vad är egentligen tid, och vad är kvantmekanik? Det är stora frågor i en actionfylld inramning. Lasarusfenomenet är den första boken i en serie för ungdomar som gillar tempo och tänkande.

Följ med till den 4:e parallellen: Ny spänningsserie om 17-åriga Emma – som är världens farligaste vapen. En omskakande thriller med SF-inslag.

6 kommentarer:

 1. Kjetil Johnsen du er den beste forfatter noensinne!!! :)
  jag elsker deg.
  Moa i Sverige:P

  SvarSlett
 2. Jeg har lest Lasarusfenomenet og syntes den er drit bra! Har begynt på nummer 2 nå :D

  Er bok nummer 4 kommet ut? hvis ikke, når kommer den ut?

  SvarSlett
 3. Takk, så fint at du likte Lasarusfenomenet! Jeg sitter og gjør finpussen på bok nr 4 akkurat nå. Den kommer ut til høsten og heter Maria-eksperimentet.

  SvarSlett
 4. Takk, Moa i Sverige. Det var hyggelig sagt (skrevet)!

  SvarSlett
 5. Du er den bedste.
  Jeg er svensk, så jeg bruger Google oversætte nu ..
  Men kan du fortælle mig en ting?
  Han nik fra serie tre, hvad er hans navn for alvor:?)
  Hugs!

  SvarSlett
 6. Jeg regner med at det er Nick i serien TRE du spør om, men jeg er ikke helt sikker på hva spørsmålet egentlig er. Uansett, Nicks egentlige navn er Nicholas.

  SvarSlett