12. aug. 2010

Ny 4 VENNINNER i salg

Bok nr 3 i serien 4 VENNINNER er nå i salg. Den heter DET SOM KOMMER TIL Å SKJE, og du finner den i stort sett alle dagligvarebutikker.

Her er forlagets omtale av boken:

Nedtellingen til dagen da enten Benedicte, Nora, Vilde eller Trine skal dø, fortsetter. Men da det første mordet skjer, er det en helt annen som blir offeret. En som står jentene nær. Og i mellomtiden har tvilen og frykten slitt kjærligheten mellom Vilde og Trine i småbiter.

Følg den spennende serien! Har du gått glipp av de første bøkene, kan du ta kontakt med kundeservice i Cappelen Damm på mail: firevenninner@cappelendamm.no.

4 VENNINNER er en råspennende ungdomsserie om kjærlighet, vennskap, ensomhet og sårhet ... og mord! Serien starter med at en av de fire venninnene blir funnet drept - vi vet ikke hvem eller av hvem - tiden skrus så tilbake tre uker og mordets forhistorie rulles opp, dag for dag!

100 kommentarer:

 1. Jeg elsker bøkene dine!!!!

  SvarSlett
 2. Takk, det var hyggelig å høre, Moa!

  SvarSlett
 3. Jeg like også bøkene kjempe godt! Men jeg lurer på en ting. Fire venniner er samme serien som fire venner? fordi jeg leste eneren i fire venner for lenge siden, så fikk jeg fire venniner nå og den virker elt lik bare med nytt bokomslag og navn. Stemmer det ?

  SvarSlett
 4. 4 venninner er den samme serien som 3venner, ja. 4 venninner er en nylansering, som det heter. Ny serietittel, nye forsider. Men samme historien.

  Når det er sagt: Jeg har så smått begynt å tenke på en oppfølger, men det drøyer nok enda litt før den kommer.

  SvarSlett
 5. Jeg har lest alle bøkene, 1 2 3 og 4! Jeg elsker dem, og kan ikke vente til neste!b Skal bli abbonoment og;P Gleder meg! Bøkene dine er superbra!!<3<3

  SvarSlett
 6. Hei.
  Fant sånn helt tilfeldig denne siden, og vil bare takke for en bokserie som jeg kjenner meg sånn igjen i.
  Sett bortifra alt det grusomme som kommer i etterkant av mordet, kunne jeg vært Vilde. Hvordan klarer du å skrive slik?

  /J

  SvarSlett
 7. Takk for hyggelige ord /J.

  Hvordan jeg klarer å skrive slik? Nei, jeg vet ikke om det er noe spesielt. Jeg prøver bare å ta det alle i bøkene mine føler på alvor - uansett om de er 15 eller 45 år.
  Og jeg husker fortsatt veldig godt hvordan det var å være 15. Tror ikke det har forandret seg så mye på årene som har gått. Det meste handler om kjærlighet, vennskap, familie. Identitet.

  SvarSlett
 8. tina heter jeg:) jeg bare elsker bøkene dine spess 4 venniner jeg kunne liksom ikke slute og lese:O det er den første boken jeg faktisk ikke har stoppet å lese har aldri likt ungdoms krim føre jeg leste denna boka:O bare rett og slett elsker den ^^

  SvarSlett
 9. Hei Tina. Så fint at du liker bøkene, at de har fått deg til å lese, uten stopp!Håper du liker de neste bøkene i serien også.

  SvarSlett
 10. Jeg har 1 2 4 og 5, men ikke 3 :(
  Hvor kan jeg finne den?

  SvarSlett
 11. Gå inn på noen av nettbokhandel-linkene til høyre på denne siden, og kjøp 3venner nr 3. Det er nøyaktig den samme boken som 4 venninner nr 3, bare med annet cover og serienavn.

  SvarSlett
 12. Jeg har lest bok nr 4 og 5 i dag! og jeg liker ikke lese bøker, men disse bøkene er jo kjempebra. For håpe jeg klarer vente til slutten av måneden når jeg får bok nr 6 i posten :)

  SvarSlett
 13. Så fint at du liker dem, Kaja, selv om du vanligvis ikke er glad i å lese. Topp!

  SvarSlett
 14. Hei:)
  Jeg har lest 4venninner, og jeg elsker dem! Alle bøkene har vært så spenende et jeg ikke klarer å legge de fra meg før det står SLUTT på siste side.
  Nå klarer jeg egentlig ikke å vente på neste bok, men jeg for prøve og ikke tenke på hvor lenge det er til bok nr.6 kommer ut:)
  I mellom tiden lurte jeg på om du har en annen serie du har skrevet såm du vill anbefale?
  Helst en såm er færdi skrevet, like lett lest og har stor god skrift:)

  SvarSlett
 15. Hei Stine.
  Jeg har skrevet en serie som heter Tusen Biter. (18 bøker.) Tror den kan være midt i blinken for deg.

  Den er noen år siden den ble utgitt, så den finnes nok ikke på alle bokhandler lenger, men bibliotekene har den stort sett. Eller du kan bruke en av nettbokhandlene jeg har lenker til her på siden min. (Se kolonnen ytterst til høyre.) Der får du kjøpt Tusen Biter.

  SvarSlett
 16. hei jeg digger bøkene dine: ) elsker de du aner ikke , kan du forlenge serien 4 veninner? liksom kan du skrive til bok nr:11??

  SvarSlett
 17. Tusen takk:) Den skal jeg kjøpe. krysser fingrene for at den er like bra som 4 Venninner:D

  SvarSlett
 18. Til anonym: Jeg jobber med en ny serie i samme stil som 4 venninner, en slags oppfølger.

  Til Stine: Håper du liker Tusen Biter.

  SvarSlett
 19. Hei,
  Jeg begynte å lese 3venner, men jeg hadde ikke råd til flere bøker. Derfor ble jeg veldig glad når jeg så at de var gitt ut på nytt. Jeg vil gherne abonnere, men da må jeg nesten kjøpe en bok først for å få tak i arket. Er det en nettide jeg kan registrere meg og få samme tilbudet?
  Marita Bråten (maritapower91@hotmail.com)

  SvarSlett
 20. Hei Marita. Du kan bestille et abonnement ved å sende SMS til 2025. Send ABN VENN og navn og adresse til 2025. Skriv også fra hvilken bok du vil at abonnementet skal gjelde.
  Eventuelt kan du sende en epost til følgende adresse:
  firevenninner@cappelendamm.no

  SvarSlett
 21. Hei:) jeg heter Ida. Jeg kjøpte bok nr5 på fredag 15oktober det er den første boka jeg leser av 4venninner, kjempe spennende men litt synd at jeg ikke fikk takk i 1,2,3og fire da siden det hadde vært bra:-) men de var ikke i butikken. Men boka er kjempe spennende;-) må bare ta den med på skolen hvær dag for og få lest mest mulig for klarer nesten ikke og stoppe;-) bare gleder meg til nr6 kommer ut.

  SvarSlett
 22. Hei Ida. Du kan kjøpe de første bøkene fra nettbokhandler det er linker til her på nettsiden min, eller du kan bruke kupongen bakerst i boka. Flott at du likte den!

  SvarSlett
 23. hei meg tina i gjen XD ja ikke sant^^ du er helt rå på å skrive ungdoms krim da:O stå på vidre^^

  SvarSlett
 24. Jeg digger bøkene dine : ) er en jente som ikke har tid til mye lesing. Og leser jeg handler det alltid om hester da det er hester som opptar mye av tiden min, men dine bøker er så utrolig spennende at jeg rett og slett ikke klarer å legge fra meg bøkene dine. Leste ut både 1 og 2 på en dag og jeg gleder meg til å få kjøpt nr 5 og alle de andre :) Jeg skal skrive bokandmeldelse til skolen av disse bøkene nå og det er ikke noe negativt å si der :))

  SvarSlett
 25. Heisann. Jeg heter Tuva, og liker bøkene 4 venninner kjempe godt! Jeg har kommet til bok 3, så skal jeg kjøpe bok 4 men den er utsolgt! Vet du om en nettside der jeg kan bestille bok nr. 4? :-)

  SvarSlett
 26. Hei Tuva. Du kan bestille hos nettbokhandlene det er linker til i høyre spalte her på nettsiden min. OBS: Det er 3venner-serien disse bokhandlene selger, men den er NØYAKTIG lik 4 venninner. 3venner bok nr 4 er altså lik 4 venninner bok nr 4.

  SvarSlett
 27. heei!!! Det eneste jeg har å si er at bøkene dine er de beste, pluss at jeg elsker dem. Håper du skriver nye bøker som er like brae såm som dem!!!!!!

  SvarSlett
 28. Takk skal du ha, Roda-Ayan! Jeg skal gjøre så godt jeg kan ;)

  SvarSlett
 29. hm , jeg har helt glemt å kjøpe bok nummer 5 og 6.. å nå har de sluttet å selge de.. vet du hvis jeg kan få kjøp de ? sykt bra serie !

  SvarSlett
 30. Du kan bestille hos nettbokhandlene det er linker til i høyre spalte her på nettsiden min. OBS: Det er 3venner-serien disse bokhandlene selger, men den er NØYAKTIG lik 4 venninner. 3venner bok nr 5 er altså 4 venninner bok nr 5.

  (Eventuelt kan du vente til påsketider neste år, da kommer 4 venninner-serien hos de vanlige bokhandlene.)

  SvarSlett
 31. hei:)

  Bøkene dine er kjempe bra:)
  Har lest 1-3 men har kjøpt opp til 7.
  Kjempe spennende.
  Gleder meg til og få lest ut alle og hvordan det går:)
  Håper det kommer snart 8-10:)

  -Andrine:)

  SvarSlett
 32. Sikkert bra'e:)

  høres bra'e nut:P

  SvarSlett
 33. Heeeeeeey! Elsker bøkene dine! jeg har 1,2,3,4 og 5.
  Er ikke så glad i å lese... men de her er bare SUPERBRA!!!!!!
  Vi har et prosjekt på skola der vi skal skrive en bokmelding til en bok vi syns er bra.
  selfølgelig valgte jen 4 venninner! tusen takk!

  Linnea

  SvarSlett
 34. Hei Andrine og Linnea. Bra dere liker serien, håper dere henger med helt til bok nr 10, og får vite hvem som har gjort hva. He-he. Jeg er ganske fornøyd med den slutten ;-)

  SvarSlett
 35. Heii !

  Digger bøkene dine ! Har lest snart alle åtte bøkene, fikk den åttende i går som jeg har kommet over halveis på ; )
  Skulle ønske jeg kunne få 9´ern og 10´ern i morgen !
  Skikkelig hekta : )

  - Sandra

  SvarSlett
 36. jeg har lest hele serien som heter 3 venner, og elsket alle bøkene! er 4 venner den samme serien, bare med nytt omslag?

  SvarSlett
 37. Hei Sandra - så fint at du er hekta! Ikke lenge til både 9ern og 10ern kommer nå. :)

  Og til anonym: Jepp. 3venner og 4 venninner er samme serie, bare med forskjellige omslag.

  SvarSlett
 38. Hei!
  Før så hatet jeg virkelig bøker!
  En dag på skolen hadde vi stillelesing, og jeg hadde ingen bøker å lese.
  Så kom det en gutt bort til meg og gav meg boken 4 venninner, og jeg begynte å lese og når det ble mat så fortsatte jeg og jeg levde meg helt inn i boken!
  DETTE ER DEN BESTE BOKEN JEG NOEN GANG HAR LEST!

  Igår leste jeg ut nr 4 på to dager!

  Har du egentlig tenkt på å lage en film serie av boken?

  Hilsen Nora, stor fan!

  SvarSlett
 39. Det er et stort, stort kompliment for meg å høre at du liker bøkene så godt, Nora!
  Det er flere som har hatt lyst til å filmatisere bøkene, men hittil er det ikke blitt noe av det, dessverre.

  SvarSlett
 40. Er "3 venner" bøkene dem samma som bøkene som heter "4 venninner"?

  Uansett.. Jeg Digga bøkene "3 venner",, jeg levde meg helt inn i bøkene. Og Bøkene '' Den 4 parallell'' dem var RÅ brae.. gleder meg så sykt til sisste boka kommer ut. Er så utrolig spent.. :)

  Du er en utrolig god forfatter :D

  Kjetil? Kan jeg spørre hvordan du kommer på disse bøkene? hvor du får inspirasjonen fra? :D

  SvarSlett
 41. Tror du det blir film av "3 venner" / "4 venninner" ? ;)

  SvarSlett
 42. hva er synsvinkelen i bøkene?

  SvarSlett
 43. Hei, dere anonyme. Jeg tar spørsmålene i tur og orden:

  3venner er de samme bøkene som 4 venninner.

  Inspirasjon får jeg fra å se film og tv, lese bøker og aviser, leve, følge med på folk rundt meg, hva som skjer med dem ... Dessuten elsker jeg å skrive, og det hjelper jo.

  Flere har vært interessert i å filmatisere 4 venner, men det er hittil ikke blitt noe av, dessverre. Vi får se - men jeg holder ikke pusten mens jeg venter. :-)

  Synsvinkel? He-he. Skriver du særemne eller noe i den dur? Vel, i mine bøker skifter synsvinkelen mellom hovedpersonene. Det kan være opp til 7-8 forskjellige synsvinkler per bok. Men det er alltid 3. person, aldri "jeg".

  SvarSlett
 44. hei
  jeg synes serien er KJÆMPE bra, jeg har lest alle bækene unntatt bok nr 10, jeg kom for sent til butikken så jeg har ikke fått kjøpt den. må nokk bare vente til den kommer ut på nettbuttikken :) men det er sååå iriterende. jaja, håper jeg kan få tak i den :)

  Edel-Mariell

  SvarSlett
 45. Hei Edel-Mariell

  Så vidt jeg vet er nr 10 ennå i salg i mange dagligvarebutikker. Jeg tror ikke den går ut av salg før i uke 13, altså i slutten av mars. Hvis det er tomt på din nærbutikk, er det bare å sjekke et annet sted.

  SvarSlett
 46. Heii ^^,

  Jeg digger bøkene dine. Dem er helt utrulig bra, og du er en utrulig flink forfatter ;-)

  Jeg greier nesten ikke vente til siste bok i "Den 4.parallell" kommer ut. Jeg kommer til å hive meg over den, når den er ute i butikken. hehe :)

  Og Bøkene i serien "3Venner" var årsaken til at jeg begynte å lese.
  Første gang jeg begynte å lese den serien var i 9 tror jeg. Det var sånn leseprosjekt så måtte lese en bok. Men jeg hata bøker den gangen så det gjorde meg litt irritert. Og i stede for å Lese en bok leste jeg ti. Endte med at jeg leste ut hele serien om dem fire venninnene. Og etter det har jeg elsket og lese.

  Så jeg vil takke deg ;-))

  Tusen takk :-D

  SvarSlett
 47. Hei Katrine. Det gir meg en kjempegod følelse å få tilbakemeldinger som dette. Mye av grunnen til at jeg skriver, er nettopp fordi jeg vil få ungdom som vanligvis ikke leser, til å lese. Da er det utrolig morsomt å høre at det funker. Håper du fortsetter å lese!

  SvarSlett
 48. Det skal jeg :-D

  Jeg er utrulig stor fan av bøkene dine, og vil vel alltid være det.
  Får bare ikke nok av dem.

  SvarSlett
 49. er det noen andre bøker du har skrevet som handler delvis om det samme eller går i sammen spenningstopper? kunne du tenke deg og skrive en 11 som handle om hvordan livene deres fortsatte?

  SvarSlett
 50. @Nine: Serien Tusen Biter har en god del likhetspunkter med 3venner/4 venninner, og er veldig lettlest. Det er 18 bøker i den serien, selv er jeg spesielt glad i de 6 første.

  SvarSlett
 51. Oki, takk!
  jeg låner bøkene av en vinne vi er 4 som leser de, de lurte på om det var noen flere bøker en 10 i serien?

  SvarSlett
 52. Nei, det er 10 bøker i serien.

  SvarSlett
 53. kommer det en film i serien eller stopper du her? :)

  SvarSlett
 54. Jeg skulle gjerne sett at det kom en film (eller en tv-serie), men det er ikke opp til meg. Det trengs mye penger for å realisere et slikt prosjekt.

  SvarSlett
 55. Ok, takk for hjelpen! :)

  SvarSlett
 56. Det hadde vært dødskult hvis det hadde komt ut en film eller TV-serie !!! Jeg elsker forresten bøkene dine, og synes det er kjempebra at du går rett på sak. Jeg klarer liksom ikke å legge fra meg boken når jeg leser.

  SvarSlett
 57. Hei Amalie. Enig med deg, det hadde vært fint om det ble film eller tv-serie, men foreløpig er nok ikke det aktuelt. Vi får se etterhvert!

  SvarSlett
 58. Hilsen Gouri!
  skulle ønske det var fler bøker :D :D

  SvarSlett
 59. Jeg har lest alle 10 bøkene dine, og elsker de !! dette skulle egentlig stå før, hilsen Gouri xD

  SvarSlett
 60. Takk, Gouri! Hyggelig at du likte serien :)

  SvarSlett
 61. Hey igjen :D
  jeg skal skrive en bokmelding på skolen, og valgte og skrive om 4 venniner.
  Lurte på hvem som har illustrert bildene på første siden av boken :) og når kom den første boken ut? jeg har desverre glemt boken hjemme ;s så kan ikke se :(
  hadde vært supert om du kunne svart på det (A)
  HÅPER PÅ FILM :D av fire venniner (A)

  SvarSlett
 62. Heei.
  Jeg har lest serien 4 venninner. Jeg er storfornøyd og liker måten du skriver på. Du får meg med inn i boken og inn i handlingen. Jeg kjenner meg selv igjen i Nora sin rolle i boken, drømmeren.
  Jeg håper veldig på at det blir en film av denne serien.
  Mvh Monica :))

  SvarSlett
 63. Jeg håper det blir film eller TV-serie jeg også, Monica. Men foreløpig er det ingen konkrete planer om det, dessverre.

  SvarSlett
 64. kommer d til å komme 18 bøker av 4 venninner,
  eller er d bare ti,eller mindre,eller mer?

  SvarSlett
 65. Jeg har skrevet ferdig 4 venninner-serien. Det ble ti bøker. Men jeg jobber nå med noe som "ligner litt", vi får se hva det blir ut av det.

  SvarSlett
 66. Jeg har 9 av 10 bøker av 4 venninner-serien.
  Men jeg glemte å kjøpe den siste boka da den kom ut i butikken.. Så nå finner jeg ikke den siste boka.
  Hvor kan jeg eventuelt kjøpe den siste boka?

  SvarSlett
 67. Den siste boka finnes i ganske mange bokhandler, vil jeg tro, og biblioteker. Men det letteste er kanskje å kjøpe den på nettet. I ytterste høyre spalte her på bloggen finner du linker til diverse nettbokhandlere, alle har boka.

  SvarSlett
 68. Okei :-) tusentakk! elsker den serien!

  SvarSlett
 69. Leste alle på to, tre uker, kjempebrae! Elsker dem!

  SvarSlett
 70. Har du fått inspirtasjon fra pretty little liars?? Du skjønner at det er SÅ likt!! En av fem veninner dør, i boka blir ho pakka i plast levene og hivd i vannet levede!! I filmen blir hun begravd levende!
  Det er en sinnsyk morder, det er det i filmen også!! Hehe ;-) Kjempebrae bøker!! Har lest ALLE sammen! Morderen var ganske rae og hadde aldri forventa det!!

  SvarSlett
 71. Pretty Little Liars kjenner jeg ikke til. 4 venninner er først og fremst inspirert av TV-serien Twin Peaks - en av mine store favoritter.

  SvarSlett
 72. elsker bøkene har lest 1,2,3,4,5,6,7 og holder på med åtteren kan så vidt slutte å lese en til av veninnene skal dø!!!!

  SvarSlett
 73. En til av venninnene? Nja, les i vei så får du se ... :-)

  SvarSlett
 74. hei

  Får ikke tak i bok 1, utsolgt over alt, men har 2. Må man lese 1 først?

  SvarSlett
 75. Njeeei, du MÅ vel ikke, men jeg synes det er en fordel. Prøv nettbokhandel-lenkene til høyre her på siden min. De har nok også bok nr 1.

  SvarSlett
 76. Hei, jeg har lest alle bøkene opp til 8. Men lurer på om du skal skrive flere bøker eller driver på med flere som kansje ligner litt på de du har skrevet til nå? Også lurer jeg på om dette er flere bøker enn tusen biter du vil anbefale ?

  SvarSlett
 77. Jo, jeg kommer til å skrive flere spenningsbøker for tenåringer. Garantert. Hvor mye de vil ligne på 4 venninner er jeg usikker på. Kommer nok an på øynene som ser.

  Når det gjelder å anbefale andres bøker, så må jeg innrømme at jeg har ganske liten peiling på ungdomsbøker. Har bevisst valgt å IKKE følge med på det. Fort gjort å bli redd for å (ubevisst) knabbe ideer eller ta for mye hensyn til det andre har skrevet, hvis en leser mange av sine "konkurrenter", tror jeg. Best å la være.

  SvarSlett
 78. Oki, tusen takk. men skal begynne å lese Tusen biter etter at jeg er ferdig med 4 venninner ;D Og jeg kjenner meg på en måte litt igjenn i det du skriver om i 4 venninner. Men tusen takk for at du skal skrive flere bøker! Gleder meg til å lese den tusen biter seien xD

  SvarSlett
 79. Hei, jeg lurte bare på en liten ting, er du norsk eller er du dansk og holder du på med noen nye bøker?
  Forresten, jeg elsker 4 venninner-serien <3

  SvarSlett
 80. Jeg er norsk. Jeg driver på med en bok for både voksne og ungdommer, pluss en ny ungdomsbokserie. Så jeg har ikke tenkt å gi meg på en stund ennå ;-)

  SvarSlett
 81. liker ikke å lese i det hele tatt men disse bøkene har jeg bare blitt helt hekta på! men jeg har en noen spørsmål som jeg må bruke på skolen.
  som hva inspirerte deg til å skrive 4 venninner.og det er noen som pleier å ha et spessielt sted å skrive sånn at de klarer det har du et sted du kan sitte å skrive som et sted der du blir skikkelig inspirert?

  SvarSlett
 82. Bøkene dine er så sinnsykt bra! Kjenner meg sånn igjen i Nora!

  SvarSlett
 83. jeg elsker 4 venninner og har kommet til bok nr. 9 og greier ikke å vente med å dra til bokhandelen og kjøpe nr.10. Så det er veldig dumt at det er andre påskedag i dag for hvis ikke kunne jeg dratt til byen i dag. Men jeg drar i morgen.

  Du er utrolig flink til å skrive og du fordreier tankene mine om hvem som gjorde det hele tiden. Takk for en super bokserie!

  SvarSlett
 84. Helt sykt hvor bra bøkene dine er! Har bare lest 1 og 2 av serien men nå må jeg løpe å få tak i resten av serien også! Leste en bok på bare én dag! Var absolutt helt oppslukt i begge bøkene. Ble utrolig overrasket når jeg så at det var en mann som hadde skrevet bøkene! Jeg er en jente på 15, og føler jeg har flere felles trekk ved alle av de fire jentene i boka. Har alltid likt å lese, men har liksom ikke funnet så mange bra bøker som falt i smak, men disse er desidert de beste bøkene jeg har lest!

  SvarSlett
 85. Etter å ha lest bok nr1 har jeg vært helt hekta på resten av serien! store søsteren min var helt hekta i en serie som het tusenbiter, og det var først nå jeg så at det var samme forfatteren for begge seriene!! haha :)

  SvarSlett
 86. Takk for hyggelig kommentarer, alle sammen! Beklager at jeg ikke har kommentert her på en stund. Det har vært mye å gjøre med nye manus, som jeg håper jeg kan fortelle dere om snart :-)

  SvarSlett
 87. Jeg begynnte å lese dem p.g.a jeg så den i butikken å begynnte å lese med en gang og fikk beste vennen min til å se på boka hun synes det så kjekk ut å begynnte å lese og senere fikk jeg ikke kontakt med henne for hun synes den var kjekk

  SvarSlett
 88. hei, jeg lurer på om det enda går ann og få kjøpt tusen biter serien og 3 venner?
  det er snart 12 år siden jeg leste den første boka av tusen biter og jeg hadde alle bøkene, men etter en del flytting så finner jeg bare noen av de så har ikke den komplette serein noe lengere så er litt synd fordi jeg elsket bøkene du skrev, og ettersom disse bøkene har hvært et godt barndoms minne for meg så skulle jeg likt og hatt alle bøkene igjen... så vet du om noen plass jeg kan få kjøpt bøkene i pocket format?
  tusen takk på forhånd.
  Mvh : tanja elise

  SvarSlett
 89. Hei du anonyme :-)
  Du får fremdeles kjøpt Tusen Biter hos en del nettbokhandlere, f.eks. ark.no

  Så fint at du husker serien med så stor glede! Slikt gjør en forfatter varm om hjertet.

  SvarSlett
 90. Hei! Vet ikke om dette er helt rett sted å spørre, menmen.. Til serien "Den 4. parallell", studerte du vitenskapen bak, eller bare leste du deg opp selv?
  Og så lurte jeg på hva du liker best å skrive?
  Det er til en skoleoppgave, fant det meste jeg trengte i biografien, men ikke dette.
  Ronja

  SvarSlett
 91. Jeg leste selv - mye! Det tok lang tid å få god nok oversikt over kvantefysikken. Men det var veldig interessant og morsomt.

  Jeg liker best å skrive korte og underholdende ting - som både er spennende og litt morsomt. Lykke til med oppgaven :-)

  SvarSlett
 92. hey! jeg har lest de tre første bøkene i Den 4. parallelll. Valgte Lasarusfenomenet til å skrive en bokomtale om på skolen. Jeg leser mest romantikk, men jeg elsker bøkerne dine!! :D

  SvarSlett
 93. hei, synes at disse bøkene ser ganske spennende ut. men jeg er en jente så lurer jeg på hvem du anbefaler de til? gutter eller jenter eller beggedeler? :))

  SvarSlett
 94. Hei jeg lurer på hva som var din første bok du ga ut?
  Jeg har om 4 venninner og deg derfor lurer jeg på hva er din favoritt bok du har gitt ut?

  SvarSlett
 95. Hei jeg har lest dine bøker av serien 4 venninner og synes den var veldig spennende. Egentlig liker jeg ikke krim, men denne serien er veldig spennende. Håper vi på Nes ungdomsskole får inn flere bøker av serien.

  SvarSlett
 96. Hva var det beste med 4 venninner synes du?

  SvarSlett
 97. hei. Jeg har et bokprosjekt på skolen og bruker denne boka. hvem ville du anbefalt boka for

  SvarSlett