13. aug. 2011

Maria-eksperimentet i salg nå


 Det har vært litt frem og tilbake angående utgivelsesdatoen til bok nr 4 i serien DEN 4. PARALLELL, men jeg ser at den nå kan bestilles på nettet, bl.a. HER
Så glem det jeg har skrevet i de siste kommentarene mine - MARIA-EKSPERIMENTET er i salg nå!

Her er baksideteksten:

Hemmelighetene avsløres - én etter én.

Emma er endelig tilbake hos familien i sin egen parallell, eller er hun virkelig det? Noe er feil, Lillebror er så rar og foreldrene unnvikende. Hva er det som foregår? Etter hvert som Emma nærmer seg sannheten om hva som egentlig har skjedd med henne, avdekkes en ny og stor fare - ikke bare for Emma, men for hele menneskeheten. Samtidig har Caine lagt ut på en reise mellom parallellene for å finne henne igjen. Men kommer han tidsnok?

8 kommentarer:

 1. Jeg glemte å fortelle at jeg skal legge ut smakebiter fra boken etter hvert. Noen spennende scener som forteller litt om hva Emma dumper oppi denne gangen...

  SvarSlett
 2. Hei. Har lest alle bøkene bortsett fra denne i 4. parallell serien, og synes alle er kjempe bra! kan ikke vente med å lese siste boka!!!! Men jeg lurer - Kommer denne boka ut i e-bok format? Hvis ja, når da?

  SvarSlett
 3. Hei du anonyme. Foreløpig er det bare Tusen Biter-bøkene mine som er ute som e-bøker. De kommer nok i det formatet de andre også, men jeg vet ikke når.

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg har lest de andre bøkene i serien, og jeg må virkelig si at det er en utrolig bra serie! Har også lest 3 venner, og jeg bare elsker bøkene dine.
  Er den 4. boka i salg i bokhandlere og? Jeg var innom å spurte i dag, men de fant ingen ting om boka.

  SvarSlett
 5. Hei Martine - joda, boka er ute i bokhandlene også. Hvis en bokhandler ikke "finner noe" om boka, og heller ikke kan bestille den til deg, så gjør vedkommende en litt slapp jobb, synes jeg. Men, men. Du får prøve igjen!

  SvarSlett
 6. jeg synes Maria-eksperimentet var skikkelig bra!! Det er litt trist at serien er ferdig allerede nå synes jeg. Men digger serien! :D

  SvarSlett
 7. Fint at du likte den! Jeg har mange ideer om hva som skjer videre også - men slik det ser ut nå, er nok dette siste bok. Det tar lang tid å skrive slike serier, og akkurat nå føler jeg for å skrive noe annet en stund.

  SvarSlett
 8. Kan du dele en av ideene om slutten? Klarer ikke å innse at jeg er ferdig med serien!

  SvarSlett