7. apr. 2011

Tusen Biter som ebok


Alle de 18 bøkene i serien TUSEN BITER er nå tilgjengelige som ebøker. Kr 87 per stykk. HER KAN DU KJØPE DEN FØRSTE.

Norske ebøker kan leses på lesebrett, smarttelefon eller pc. (Men jeg må innrømme at systemet foreløpig virker ganske tungvint, i alle fall sammenlignet med Amazon kindle.)

Om LIKE A ROLLING STONE:

"Tirill går i 9. klasse på ungdomsskolen sammen med bestevenninnen Line og heksa Vanessa. Tirill er ikke blant dem som er mest frampå, men det er likevel noe spesielt med henne. Lenge var hun avstandsforelsket i Gunnar, men så faller hun pladask for Leo, en ensom ulv som ofte havner i bråk. Og den forelskelsen er ikke noen enkel affære."

27 kommentarer:

 1. Endelig skjer det saker i den norske e-bokørkenen, som ganske snart blir en jungel, håper jeg :)

  Hold oss oppdatert med hvordan salget går i forhold til tidligere, please.

  SvarSlett
 2. Jeg tviler på at det blir store salget, uppsalahansen. Ebokløsningen er foreløpig for kronglete til at den kommer til å ta av blant "folk flest".

  Jeg skal melde fra om salgstall når det blir mulig.

  SvarSlett
 3. Synd du ikke er lettilgjengelig via Kindle, men ebokløsningen tar seg nok opp om ikke lenge, når de rette folk ser hva leserne vil ha, foruten trebøker. På den annen side så har jeg en 3 Venner på Kindlen min allerede :)

  SvarSlett
 4. Det blir spennende å se hvilken muligheter for "egenpublisering" vi får etter hvert når det gjelder ebøker. Om det blir mulig for oss skribenter å gå våre egne veier, som f.eks. Konrath i statene.

  SvarSlett
 5. Konrath har definitivt vist noe som er mulig, og det blir spennende å se om mulighetene svarer til forventningene også i Norge, når tiden er inne, noe den kanskje er? Så får eventuelle kjøpere avgjøre om de ønsker å lese uredigerte førsteutkast av håpefulle skribenter eller om det blir en framvekst av manuskonsulenter. Det er uansett vanskelig å spå. Men spennende er den, framtiden.

  SvarSlett
 6. hei. :-)
  du er mitt store idol, når jeg blir voksen så vil jeg bli en forfatter som deg :-)

  jeg har lest alle tusen biter bøkene.
  jeg synes at de er kjempe bra.
  jeg lurer på om du har skrevet noen andre serier?
  håper på svar :-)
  håper det ;-)

  SvarSlett
 7. @anonym: Det var koselig å høre. Hvis du har lyst til å bli forfatter bør du lese masse, og etter hvert også skrive mye. Slik lærer du deg gradvis både å behandle språket og å fortelle en god historie. Lykke til :)

  Somk du kan lese rundt om på denne nettsiden, har jeg skrevet to andre bokserier: 4 VENNINNER (som også kalles 3venner....) og DEN 4. PARALLELL. Av de to er det 4 VENNINNER som ligner mest på TUSEN BITER.

  SvarSlett
 8. Du skriver så sykt bra! Jeg driver å leser Tusen biter, de er kjempe bra! Man blir så sykt "hekta" på de bøkene, man klarer ikke å slutte å lese! :)

  SvarSlett
 9. Har 15 bøker av tusen biter serien, leste bøkene ut på en dag, klarte ikkje å legge de fra meg når eg først hadde de i handa! Bare synd at bokhandelen her eg bor sluttet å ta de inn etter bok 15.:(

  Sunniva

  SvarSlett
 10. Hei Sunniva. Det er lenker på denne nettsiden til nettbokhandlere der du kan få kjøpt de siste 3 bøkene i Tusen Biter serien. (F.eks. ytterst til høyre på denne siden.)

  SvarSlett
 11. Hei.

  Det begynner å bli noen år siden jeg leste Tusen Biter-bøkene, men jeg husker jeg leste alle de 18 bøkene maaange ganger. Jeg ble aldri lei. Vil det noen gang komme en fortsettelse på den serien?

  SvarSlett
 12. Nei, det blir nok ingen fortsettelse på Tusen Biter. Tror det jeg vil skrive i tiden fremover blir mer spennings-orientert, om du skjønner.

  SvarSlett
 13. Hei, jeg harnoen spørsmål angående tusen biter serien:

  Husker ikke hvilken bok, men freddy blir jo skutt mens erika er med, men i en av de siste bøkene er han jo i live?

  samtidig, skjønte jeg ikke slutten på serien om at julie og ben aldri hadde gått, men at de fortsatt var glad i hverandre, men hzn var avhengig og julie orket ikke passe på flere ødelagte mennesker?

  og hva skjedde med davy???

  SvarSlett
 14. og hvorfor endret du navnet 3 venner til 4 venninner eller omvendt?

  SvarSlett
 15. @Mina om Freddy: Joda, Freddy døde, men vips! så dukket han opp igjen. Slurv fra min side - og forlagets. Dette var en lang serie, 18 bøker, men mange bipersoner å holde rede på, så jeg surret med navn og det endte med at Freddy gjenoppsto..

  Når det gjelder slutten: Det er med vije en del ting som du ikke får svar på. Fordi jeg liker det sånn :-)

  SvarSlett
 16. Heihei !

  Jeg lurer også litt på hvor Davy ble av?

  samtidig hvorfor 4venninner ble hetende 3venner eller omvendt?

  Samtidig, hvilken ungdomskole i åssiden er det du har skrevet at Tiril, Leo osv. gikk på? Er det kjørsterud??

  og hvorfor åssiden? er du derfra?

  venter spent på svar !

  SvarSlett
 17. Hei Anonym. Det var ikke alle personene i Tusen Biter som var ment å være med i hele serien. Derfor gled enkelte ut av handlingen uten at jeg gjorde et stort nummer av det.

  3venner het 3venner første gang den ble publisert i Norge. Så skulle den ut i Danmark, og der ville de heller kalle serien 4venninner, noe jeg syntes var en god ide. Og neste gang serien ble gitt ut i Norge, kalte vi den 4venninner her også.

  "Min Åssiden" er et fantasifoster. Har ingenting med den egentlige Åssiden å gjøre. :-)

  SvarSlett
 18. Hei Kjetil, jeg leser tusen biter serien og jeg er på bok ti... Og på skolen skriver vi forfatter portrett, og jeg valgte og ha deg, men problemet er at jeg ikke finner så mye info om deg, din bakgrunn, og hvorfor eller hvordan du ble forfatter. Har kjempe lyst til å vite det, kan du fortelle det? Jeg trenger virkelig den informasjonen. Takk!


  Kristina<3<3

  SvarSlett
 19. Hvis jeg ikke får infoen snart kommer jeg antagelig vis til å få et stryk på forfatterportrettet... plis hjelp meg

  Kristina...

  SvarSlett
 20. Du finner jo ganske mye info om det på disse sidene, Kristina? Jeg har ikke noe særlig å legge til utover det jeg allerede har skrevet her - i svar på spørsmål og i egne artikler. Du får lete og lese!

  SvarSlett
 21. Kristina igjen.

  Har du en email? Hva er den, håper jeg får den :D

  SvarSlett
 22. Hei!
  Jeg syns at der er kult at du har valgt titlene på bøkene etter sanger,
  det syns jeg er kjempe kult.
  Hvis det kommer noen flere bøker tar jeg dem gjerne,¨
  det er en av de beste seriene jeg vet om!!
  Elsker dem!

  SvarSlett
 23. Hei,

  Nå har jeg leitet meg halvt i hjel etter den bokserien på nett, men finner den ikke ute for salg noe sted, enten det er i bokformat eller e-bøker. Leste alle bøkene i tenåra, jeg var helt oppslukt. Hadde vært så fint å få lese dem igjen i litt mer voksen alder. Så til spørsmålet mitt, HVOR kan jeg finne bokserien? Er de kun til utlån eller er jeg så heldig at jeg kan få bestilt de et eller annet sted?

  SvarSlett
 24. Kjetil Johnsens veier er uransakelige.

  SvarSlett
 25. Like a bat out of hell

  SvarSlett