25. sep. 2011

Hyggelig i Danmark

Den danske avisen Politiken har trykket en hyggelig anmeldelse av Lazarusfænomenet og Carringtonkatastrofen. Du kan lese den HER. Under tittelen "Ny science fiction-trend kan overtage fantasybølgen" skriver Steffen Larsen om Scott Westerfelds Specials og Den 4. Parallel. Han skriver blant annet:

"Norske Kjetil Johnsen går lige til sagen i den nye serie om skudhuller og kvantefysik. ’Den 4. Parallel’-bøgerne er effektivt fortalt, sprogligt letflydende og med korte, tempofyldte kapitler."

Og: "Mod slutningen af anden bog river forfatteren tæppet væk under læsebrillerne. Det går vildt for sig. Og Emma kommer virkelig på spanden. ’Den 4. Parallel’ er hamrende godt fundet på."

2 kommentarer:

  1. En annen fantastisk dansk anmeldelse. Denne gangen fra nettstedet kulturforunge.dk

    http://kulturforunge.dk/2011/09/24/carringtonkatastrofen-af-kjetil-johnsen-den-4-parallel-2/

    SvarSlett
  2. Hei

    Siden alle bøkene i serien Den 4. parallell er fullført for en god stund siden, og i tilfelle du har noen eksemplarer til overs, tenkte jeg at jeg kunne tipse deg (forutsatt at du ikke allerede visste det fra før) om The Eaton Collection of Science Fiction & Fantasy, verdens største samling av science fiction og fantasy. De er stadig på utkikk etter originale bøker på ikke-engelske språk fra hele verden, og ville sikkert blitt glade for å føye noen flere norske titler til samlingen sin: http://eaton.ucr.edu/giving.html

    SvarSlett