16. mars 2013

Kommer i september


Planene for høstens bokslipp fra meg begynner å ta form. Det var først tanken å komme med 3 bøker samtidig i september, det er nå klokelig omgjort til 2 i september og 2 i januar 2014. (De skal jo skrives også, disse bøkene!)

Dette er en serie med frittstående grøssere for alle fra 14-15 år og oppover - også voksne - som liker lettlest og spennende horror. Serien heter VELKOMMEN TIL HELVETE.

Ikke å anbefale for de aller yngste - her flyr det løse kroppsdeler på annenhver side.

Første bok bærer tittelen HODELØS, og nr 2 heter KJØTT. I januar kommer så HODELØS 2 og en bok som ennå ikke har fått noen tittel.

Det dere ser her er den ennå ikke helt ferdigpussede forsiden på HODELØS. Utdrag og mer info kommer etter hvert. Det har vært en fantastisk morsom bok å skrive. Jeg vokste opp med filmer som HALLOWEEN og FREDAG DEN 13., og har alltid hatt stor sans for "over the top" spenning. Akkurat når du tror at ting umulig kan bli verre - ja, så blir det selvfølgelig veldig, veldig mye verre ... 

Og akkurat når du tror at alt er slutt ... Gjett hva?

6 kommentarer:

 1. Skal bli spennende å se hva du får ut av dette. Tittelen er ambisiøs - og lovende.

  SvarSlett
 2. Jeg er spent selv - på hvordan reaksjonen fra leserne blir. Dette er ganske annerledes enn det jeg har skrevet før. Men forlaget likte det veldig godt. Det er jo alltids noe ;-)

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg er 10 år gammel og har lest Tusen biter - The first cut is the deepest.
  Det var en del banning i boka, og det var litt ekkelt med klining, pupper og sånt ... Det var spennende da. Håper du ikke blir sur eller lei deg, for jeg visste ikke at det var en bok for ungdommer.

  SvarSlett
 4. Hei Anonym. Nei, Tusen Biter ble ikke skrevet for 10-åringer :-)

  SvarSlett
 5. Og jeg, en fersk 44-åring, har nettopp lest ferdig hele "Den 4. parallell" og bøyer meg i nesegrus beundring. Dette er crossover-litteratur av høy kvalitet, velegnet for både gamle fantasyelskere og for unge lesere. Om en del år skal sønnen min få overta denne hyllen i biblioteket mitt.
  Well done!

  SvarSlett
 6. Takk John Olav! Det var godt å høre. DEN 4. PARALLELL skrev jeg både for unge og voksne. Alle som liker fantasy og sci-fi.

  SvarSlett