19. aug. 2012

Planen for 2013

... og for resten av 2012: Skrive som om jeg har fanden selv i hælene og utgi 3 bøker høsten 2013. Det vil si august/september, tipper jeg. Altså om nøyaktig et år.

Den første av de 3 bøkene er ferdigskrevet og antatt av Gyldendal. Men siden dette skal være "en slags serie", vil vi gjerne utgi flere bøker samtidig i starten. Blir mest smell i det da.

"En slags serie" betyr at hver bok er avsluttende, neste bok starter med nye hovedpersoner og ny historie, men bøkene vil ha samme oppbygning og samme type grunnleggende spenningskonsept. For det er spenning dette dreier seg om, det blir svært lite rosenrød kjærlighet.

Jeg skal komme tilbake med mye mer om bøkene etter hvert som tiden for publisering nærmer seg.

7 kommentarer:

 1. Tja, kanskje du skal melde deg på NaNoWriMo? En måned 50000 ord; heder og ære som pisker deg i ryggen. ;)

  Jeg liker veldig godt den ideen med å gi ut flere bøker i slengen, da kommer man skikkelig inn i serien før du må vente på en ny bok.

  Ser frem til å høre mer om de nye bøkene dine!

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg er i gang med grunnskolelærerutdanninga 5.-10.trinn (ungdomstrinnet) og vi har fått beskjed om å finne en ungdomserie vi liker. Jeg husker jeg leste Tusen Biter av deg når jeg selv gikk på ungdomskolen og virkelig elsket denne serien. Har skaffet meg nr. 1, 3, 4, 5, 6, 14, 16 og 18 og mangler følgende bøker:

  2: Don't you cry tonight
  7: Where the streets have no name
  8: Bat out of hell
  9: The first cut is the deepest
  10: Heroes
  11: Unbreak my heart
  12: Truly madly deeply
  13: The winner takes it all
  15: Cry me a river
  17: Here for the party

  Jeg HÅPER du har disse bortgjemt på et lager et eller et annet sted og kanskje du til og med har et par til overs som du vil bli kvitt, eller kjenner til noen som har disse på lager. Jeg er veldig interessert i å få tak i disse. Jeg har funnet de siste bøkene på listen på diverse nettbutikker, men bare som e-bøker og det er jeg ikke interessert i. Jeg vil veldig gjerne ha de som vanlige pocketbøker.

  --
  Mvh
  Madeleine Norrman
  norrman.madeleine@gmail.com

  SvarSlett
 3. Hei Madeleine: Beklager, de ekstra eksemplarene jeg hadde av Tusen Biter har jeg gitt for lenge siden.

  Hva med biblioteket?

  SvarSlett
 4. Hei igjen Fridaen :-) Jeg har alltid som mål å skrive minimum 300 ord per dag (helst mer). Det holder meg i gang, så jeg ikke blir lat.

  SvarSlett
 5. Dette liker jeg!

  Gleder meg allerede til de kommer ut.

  Likte 3 venner og Den 4. Parallell veldig godt!! Har ikke lest Tusen biter, men burde kanskje prøve meg på den serien også :)

  SvarSlett
 6. Hei Martine. Tusen biter er en ganske fin serie, tror jeg. Litt mer ujevn enn de to neste seriene jeg skrev, men jeg er veldig godt fornøyd med de 6 første bøkene. Serien solgte godt og var populære da den kom :-)

  SvarSlett
 7. Jeg ble helt hekta på bøkene dine, da jeg først leste alle 3 venner-bøkene, og like etterpå hele tusen biter serien. Nå for noen dager siden fant jeg ut at du også hadde laget en ny serie, og bare tre dager etter hadde jeg lest ferdig hele Den 4. Parallell-serien også.Har lest veldig mange bøker av veldig mange forskjellige forfattere, men det er noe spesielt med dine bøker! Klarer ikke å stoppe når jeg har begynt på en bok. Synes du er veldig flink på å gjøre det utrolig spennende med mange ubesvarte spørsmål helt til slutten! Synes ikke temaet om de parallelle verdnene egentlig virket særlig spennende før jeg leste bøkene, men ble positivt overasket over hvor bra bøkene var, og hvor hekta jeg ble! Er egentlig litt lei meg over at jeg ikke kan lese mer om Emma og Caine.. :(

  SvarSlett